Cápavadász - nem csak startup befektető keresőknek

Tippek, trükkök nem csak startup vállalkozásoknak, hogy le tudják vadászni a legjobb befektető cápákat.

Befektetői üzleti terv
Így nyerheted el vele a befektetők tetszését

Nagyon hamar eljöhet a pillanat,amikor a lehetséges befektető üzleti terv után érdeklődik. Mire kell figyelni amikor befektető számára készül az üzleti terv?

befektetoi-uzleti-terv.jpg

Tudatos Cégvezetés, testvér vállalkozásunk központi célja, hogy a lehető legjobb üzleti terv elkészültét segítse. Talán nem is gondolunk bele, hány különböző célra várhatnak tőlünk üzleti tervet, akár egy banki hitelfelvételhez, akár pályázathoz vagy saját magunk számára.

Bár az üzleti terv alapjai mindenhol ugyanazok mégsem mindegy kinek és milyen célból írjuk. Külön írásban foglaltuk össze mire kell figyelni amikor kockázati tőkebefektetők vagy angyal befektetők számára készítünk üzleti tervet.

Mindenkinek érdemes lehet elolvasni ezt az írást, aki befektetői üzleti terv készítésére készül: https://tudatoscegvezetes.blog.hu/2020/05/24/uzleti_terv_befekteto_megnyeresehez 

A bejegyzés trackback címe:

https://capavadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr5515714646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Cápavadász - nem csak startup befektető keresőknek

Hasznos információk, tanácsok, tippek befektető keresés, befektető szerzés nehézségeivel küzdő kezdő, illetve startup vállalkozások számára. Startup tőkebevonás lehetőségeiről közérthetően.

süti beállítások módosítása